Promotietassenland

Promotietassenland is onderdeel van PROMO2000. Ons bedrijf levert, al sinds het jaar 2000, bedrukte tassen aan bedrijven in Nederland en Belgie. Wij werken met een hoogopgeleid team en hebben verstand van zaken.

Tassen laten bedrukken was nog nooit zo snel en gemakkelijk. Tassen bedrukken met jouw logo? Bij de beste online promotie tassenwinkel, Promotietassenland, ben je voor elk budget en elk aantal bedrukte tassen aan het juiste adres! Ons assortiment hebben wij voor jou verdeeld en gesorteerd in diverse categorieën. Ben jij bijvoorbeeld opzoek naar een full colour bedrukte tas? Een sporttas met logo voor jouw sportvereniging? Of misschien een boodschappentas met logo voor de opening van jouw supermarkt? In onze categorieeen vind jij de juiste bedrukte of onbedrukte tas voor de juiste gelegenheid. 

Alle producten in ons assortiment kunnen bedrukt worden met jouw logo, een eigen tekst of een leuke foto. Naast de bedrukking is het bij ons ook mogelijk om de producten onbedrukt te bestellen. 

Service, kwaliteit en een breed assortiment bedrukte tassen. Promotietassenland staat garant voor promotieartikelen met een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. Wij werken klantgericht, persoonlijk en snel. Tasjes bedrukken is onze specialiteit. Onze ervaren medewerksters kunnen jou uitstekend adviseren.Door te bestellen bij Promotietassenland heb je het beter bekeken.

Wil je graag persoonlijk advies over de verschillende soorten tassen of een van onze andere producten, neem dan contact met ons op.

Hulp Nodig?

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag!

 
Contact via Whatsapp!
  • 00316 57 849 992

PROMO2000_NL